Начало Още SOFIA SUNDAY SERIES: Неделните занимания на Сиси

SOFIA SUNDAY SERIES: Неделните занимания на Сиси

by Редакторите

Перфектната неделя в града е посветена нa времето, прекарано в пълноценна почивка – само за мен и близките ми хора. 


 

Събуждам се в 9:00 – 9:30. Това е единственият ден, в който нямам никакви работни ангажименти имога да си позволя да поспя малко повече. 

 

 

Сутринта ми започва с телефон в ръка. Първото нещо, което правя сутрин, е да разгледам какво се случва в Instagram и да отговоря на съобщенията, които имам. Споделям снимка и мисля интeресно послание към нея. Междувременно хапвам плод и пия вода с лимон за тонизиране. 

 

 

Неделната униформа e спортно-елегантна в повечето случаи. Обичам комбинациите в стил рокля/пола с кубинки или mommy jeans с обувки на ток.
Открояващ аксесоар, без който не мога е чантата – тя винаги е в контраст с облеклото ми и привлича внимание. В себе си винаги нося фотоапарат, защото през деня всичко се документира в снимки – храната, аутфита, местата, които посещавам. Винаги взимам със себе си и слушалки – не карам кола, пътувам предимно с градски транспорт или ходя пеша. Музиката винаги ме спасява в тези случаи. 

 

 

Имам списък, в който отбелязвам заведения, които искам да посетя. В повечето случаи всяка седмица посещавам ново такова, за да мога да опитам колкото се може повече различни вкусове.
Много често обаче посещавам

 

 

Фабрика дъга и Старата госпожа, защото мекиците и бухтите са ми любимото неделно изкушение. Оттук нататък често ще се отбивам и в Компанията – ново място, което се откроява с интериор и интересно брънч меню. 

 

 

 Денят продължава с разходка из града. Купувам си шоколад Гайо от „Хлебар“ и продължавам с разглеждане на любимите си магазини.

 

 

Отбивам се през Starbucks при Народния театър за голямо лате с кокосово мляко и обикалям центъра – от градинката пред Народния театър, жълтите павета, Ларгото на Сердика, по Витошка, в посока НДК и Южния парк. В момента там е толкова цветно и красиво, идеално за дълги разходки.

 

 

Следобедът преминава в… кино, кино, кино. Голям почитател съм на филмите и рядко има такъв, който се прожектира в момента и не съм гледала. Не ям пуканки, но пък си взимам био детски снакс с динозавърчета, който много обичам.

 

 

Едно от любимите ми места за вечеря е Social café. Домашната им паста е страхотна, а шоколадовият тарт с малиново сорбе – феноменален.  

 

 

Денят завършва с грижа за лицето и домашно спа като цяло.  Слушам музика, чета книга и задължително попълвам планера си за следващата седмица. Преди да заспя отново съм с телефон в ръка – редактирам снимки и ги подготвям за споделяне в социалните мрежи на следващия ден. Заспивам с усмивка и позитивни мисли.

 


Следвайте Сиси на @sisiangelove. Вижте останалите Sofia Sunday series тук.

прочетете още